Free Gigigit Font







Assalamualaikum dan hai semua kepada sahabat2 saya,
-
Insyaallah, daripada font pertama saya, "Syarpfiqr Font" banyak perkara-perkara baharu yang saya temui untuk diperbaiki.
-
Dan untuk design kali ni, masih belum dapat sediakan secara menyeluruh memandangkan hanya ada uppercase letters saja. Tapi, kali ni puas hati sebab boleh design full termasuk nombor dan glyph (walaupun hanya dari font saya yang seterusnya, tetapi masih dalam tema yang sama). Hehe...
-
Memandangkan saya rasa mungkin bermanfaat untuk dikongsikan, mana tahu sahabat usahawan kecil saya yang meniaga biskut boleh guna untuk tujuan design nanti, usaha kecil yang ada pada font ni dengan kesan gigit dan tema yang saya kira sesuai, mungkin boleh menampilkan sedikit emosi walaupun tak banyak. Dan tentunya untuk sahabat designer saya jika memerlukannya.
-
Perkongsian ini sekadar suka-suka, alang-alang dah buat.
Apapun, saya harapkan tunjuk ajar dan cadangan daripada semua agar kita boleh sama-sama belajar dan perbaiki kekurangan yang ada. Insyaallah...
-
Jika sahabat ada gunakan, jangan lupa untuk bagi tahu, nak juga tengok hasil kreativiti dari kalian semua.
-
Download GIGIGIT Font di link ini:
http://bit.ly/Gigigit-Font
http://bit.ly/Gigigit-Font

No comments